Leader Häme EMO ry Espoo, Hausjärvi, Hyvinkää, Loppi, Nurmijärvi, Riihimäki, Tuusula ja Vantaa Etpähä ry Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Nastola ja Orimattila Linnaseutu ry Hattula, Janakkala ja Hämeenlinna Lounaplussa ry Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä Päijänne-Leader ry Asikkala, Hartola, Heinola, Padasjoki, Pertunmaa ja Sysmä

Hankkeiden valintakriteerit

Etpähä ry:n hallitus on hyväksynyt valintakriteerit maaseuturahaston yritystukien ja yleishyödyllisten hankkeiden arvioimiseksi.

Hankkeiden valintakriteerit (word)

Jokaisesta tukihakemuksesta arvioidaan pakolliset ja yleiset valintakriteerit. Lisäksi arvioidaan hanketyypin mukaisesti joko yleishyödyllisen hankkeen, yritystuen tai kansainvälisen hankkeen valintakriteerit.

Pakollisista valintakriteereistä kaikkien tulee täyttyä rahoituksen saamiseksi sekä vähintään yksi hanketyyppikohtaisista kriteereistä. Yleisten valintakriteereiden täyttämisestä saa lisäpisteitä. Rahoitusta saavan hankkeen minimipistemäärä on 6 ja maksimipistemäärä 16.

Hankkeet priorisoidaan arvioinnissa täyttyneiden kriteerien määrän mukaisessa järjestyksessä eli mitä enemmän hanke saa pisteitä sitä todennäköisemmin se saa myös rahoitusta.

Eri hanketyyppejä (yleishyödylliset, yritystuet, kv-hankkeet) ei vertailla keskenään vaan priorisointi tapahtuu hanketyypin eri hankkeiden kesken. Priorisointi tehdään kokouskohtaisesti.

 

Etpähä Ry

Mariankatu 8 A 3. krs
(Pro Agrian toimiston yhteydessä)
15110 Lahti

Telefax: 020 747 3091
etpaha (at) phnet.fi