Leader Häme EMO ry Espoo, Hausjärvi, Hyvinkää, Loppi, Nurmijärvi, Riihimäki, Tuusula ja Vantaa Etpähä ry Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Nastola ja Orimattila Linnaseutu ry Hattula, Janakkala ja Hämeenlinna Lounaplussa ry Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä Päijänne-Leader ry Asikkala, Hartola, Heinola, Padasjoki, Pertunmaa ja Sysmä

Leader-hankkeiden julkisuus

Hankkeilta odotetaan avoimuutta ja toiminnan tuloksien tiedottamista. Kaikissa EU-ohjelmissa ja Leader-hankkeissa tulee selvästi näkyä maininta EU:n osallistumisesta rahoitukseen.

Leader-rahoitettuja hankkeita koskevissa lehtijutuissa, lehdistötiedotteissa, mediatilaisuuksissa yms. on mainittava EU:n Leader-rahoitus. Lisäksi uutisoinnissa on hyvä mainita myös Leader-rahoitusta kanavoiva taho eli paikallinen Leader-ryhmä.

Hankeviestinnän muistilista

Hankeviestinnän tueksi toimintaryhmä on laatinut hankeviestinnän muistilistan, jossa käydään läpi keskeiset säännöt hankeviestinnästä ja logojen käytöstä. Oppaan löydät tämän linkin kautta.

Ohjeet logojen käytöstä hankkeissa

Kaikissa ohjelmasta kertovissa julkaisuissa sekä ohjelman rahoituksella tehdyissä julkaisuissa (kuten esitteissä, raporteissa ja lehti-ilmoituksissa) on käytettävä Euroopan unionin lippua. Lipun yhteydessä tulee olla seuraava tunnuslause: ”Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin”. EU-lipun lisäksi tulee käyttää Leader-logoa aina kun rahoitus tulee Leaderin kautta. Alla olevissa kuvatiedostoissa on EU-lippu ja kyseinen rahastoa kuvaava lause sekä Leader-logo.

Klikkaamalla logoa saat tallennettua sen .jpg-muodossa omalle koneellesi.

 


EU-lippu ja maaseuturahasto -tunnuslause:
– pohja: pantone reflex blue
– tähdet: pantone yellow

Käytetään rahoittajan tunnuksena.

EU-lippu ja maaseuturahasto -teksti:
– pohja: pantone reflex blue
– tähdet: pantone yellow

Pakollinen Leader-logo

 

 

 

 

 

 

 

Pakollinen LEADER -logo (käytettävä kaikissa Leader -toimintaryhmien kautta rahoitettuissa hankkeissa.

 

Kaikissa LEADER -ryhmien rahoittamien hankkeiden julkaisuissa (kuten mainoslehtisissä, esitteissä ja tiedotteissa, myös sähköisissä julkaisuissa, kuten internetsivuilla sekä av-aineistossa) on suositeltavaa käyttää EU-lippua tunnuslauseineen (Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin) sekä LEADER-logoa.

EU-lipun ja LEADER-logon lisäksi voidaan käyttää muita tunnuksia kuten paikallisen Leader-ryhmän omaa logoa tai organisaation omaa tunnusta.

slogan

Etpähä Ry

Mariankatu 8 A 3. krs
(Pro Agrian toimiston yhteydessä)
15110 Lahti

Telefax: 020 747 3091
etpaha (at) phnet.fi