Leader Häme EMO ry Espoo, Hausjärvi, Hyvinkää, Loppi, Nurmijärvi, Riihimäki, Tuusula ja Vantaa Etpähä ry Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Nastola ja Orimattila Linnaseutu ry Hattula, Janakkala ja Hämeenlinna Lounaplussa ry Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä Päijänne-Leader ry Asikkala, Hartola, Heinola, Padasjoki, Pertunmaa ja Sysmä

ajankohtaista 1

Tervetuloa Etpähään!

Eteläisen Päijät-Hämeen maaseudun kehittämisyhdistys, Etpähä ry, on yksi Suomen 55 toimintaryhmästä, joiden tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää maaseudun asuinoloja yhdessä maaseudun asukkaiden kanssa.

Yhdistyksen toiminta-alue kattaa Hollolan ja Kärkölän kunnat sekä Orimattilan ja Lahden kaupungit. Leader-ohjelman toimenpaanoalue kattaa Lahden kaunpungista entiseen Nastolan kuntaan kuluneet alueet.

LEADER-toimisto on neuvontapiste, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa hanketoiminnan pulmissa.

Apua saa muun muassa:
* idean kehittelyssä ja hankkeistuksessa
* oikean rahoituslähteen löytämisessä
* rahoitushakemuksen ja liitteiden laatimisessa
* hankkeen toteutuksen ohjauksessa
* maksatuspapereiden ja raporttien tarkistuksessa
* yhteyksissä kuntiin ja alueviranomaisiin.

Toimintaansa ohjaamaan Etpähä ry on laatinut eteläisen Päijät-Hämeen maaseudun kehittämisohjelman, jonka toteuttamiseksi yhdistys on saanut Maa- ja metsätalousministeriöltä Leader-rahoitusta ja toimintaryhmästatuksen. Rahoituksen hallinnoinnista vastaa Päijät-Hämeessä Hämeen työ- ja elinkeinokeskus.

Etpähä Ry

Mariankatu 8 A 3. krs
(Pro Agrian toimiston yhteydessä)
15110 Lahti

Telefax: 020 747 3091
etpaha (at) phnet.fi