Etpähä ry:n sääntömääräinen vuosikokous torstaina 11.11.2021 klo 19:00

4.11.2021

Etpähä ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 11.11.2021 klo 19:00 Kärkölässä. Kokouspaikkana toimii Villa Elina osoitteessa Marttialantie 107, 16540 Mertie.

Kokousmateriaali alla:

Kokouskutsu syyskokous 2021

Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2022

Ilmoittautumiset kokoukseen tiistaihin 9.11.2021 klo 16:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen etpaha(at)phnet.fi.

Katso tunniste poistuu – varmista pääsy Hyrrään suomi.fi -valtuutuksella

20.11.2020

Hyrrä-asiointipalvelu on siirtynyt Suomi.fi-valtuutuksen käyttöön vuonna 2020. Vanhat Katso -palvelussa tehdyt valtuutukset toimivat vuoden 2020 loppuun Suomi.fi-valtuutuksen rinnalla.

Suomi.fi -palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella, poliisin myöntämällä henkilökortilla tai Digi- ja väestötietoviraston myöntämällä toimikortilla. Palvelun käyttöönotto valtuuttamista varten vaihtelee jonkin verran organisaatiotyypin mukaan.

Tehdessänne Suomi.fi -valtuutusta nini selvittäkää samalla mihin muihin palveluihin haluatte käyttää tunnuksia nyt tai tulevaisuudessa (verotiedot, palkattu työvoima, tulorekisteri, tilitoimisto jne. ) ja hakekaa kaikki palvelut kerralla kohdassa ”valittavat palvelut”.

 

YRITYKSET JA YHDEN NIMENKIRJOITTAJAN YHDISTYKSET

Jos sinulla on yrityksesi asiointi- ja nimenkirjoitusoikeus kaupparekisterissä tai YTJ:ssä, voit itse asioida suoraan Hyrrä-asiointipalvelussa yrityksesi nimissä ilman erillisiä valtuutuksia. Jos haluat valtuuttaa hakemuksen tekijäksi sellaisen henkilön, jolla ei ole yrityksesi nimenkirjoitusoikeutta, tee valtuutukset Suomi.fi-palvelussa.

Ruokaviraston ohje valtuutuksen tekemiseen:

https://www.ruokavirasto.fi/tietoa-meista/asiointi/sahkoinen-asiointi/hyrra/suomi-fi-valtuutus/

Yhdistysten osalta Suomi.fi hakee tiedot PRH:n yhdistysrekisteristä. Henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus ajan tasalla yhdistysrekisterissä, näkee Suomi.fi:ssä kohdassa ”Asioi yrityksen puolesta”, mitä organisaatioita hän voi edustaa.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä PRH:een, jossa tarkistetaan, miten yksinedustusoikeus on yhdistykselle kirjattu. Kaikki yhden nimenkirjoittajan yhdistykset eivät välttämättä siirry automaattisesti suomi.fi -palveluun!!!

Yhdistykset, joilla nimenkirjoitukseen vaaditaan kaksi henkilöä: katsokaa alta ohjeet ja toimikaa nopeasti! Virkailijavaltuutus on ruuhkautunut, ja hakemus on hyvä tehdä ajoissa, jotta valtuutuksen saa tehtyä ennen vuoden loppua.

 

KAHDEN NIMENKIRJOITTAJAN YHDISTYKSET, SEKÄ KUNNAT, SÄÄTIÖT YM.

Yhdistykset, joilla on kaksi nimenkirjoittajaa sekä kunnat, kuntayhtymät, valtion virastot, seurakunnat, säätiöt ja ALV-yhtymät tarvitsevat  virkailijavaltuutuksen Suomi.fi-palvelun käyttöönottoon organisaatiolle.

 1. Selvitä ensin ”Ohjeet omaan hakemukseesi”. Muutamaan kysymykseen vastaamalla sivusto kertoo, mitä hakemukseen tarvitaan organisaatiosi osalta.
 2. Sen jälkeen tee hakemus valtuuden rekisteröimiseksi
  • täytä tiedot
  • tunnistaudu
  • tulosta hakemus ja hanki allekirjoitukset
  • skannaa ja liitä hakemus sekä muut pyydetyt liitteet palveluun
  • lähetä

Linkit ohjeiden hakemiseen ja hakemuksen tekoon:

https://www.suomi.fi/valtuudet/hakemuksella-valtuuttaminen

Kun hakemus on hyväksytty ja virkailijavaltuutus valmis, nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö voi organisaation puolesta valtuuttaa muita henkilöitä eri palveluiden, mm. Hyrrän käyttöön.

 

 

 

 

Etpähä ry:n sääntömääräinen syyskokous 25.11.2020 klo 19:00

20.11.2020

Etpähä ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 25.11.2020 klo 19:00 Villähteen nuorisoseurantalo Pyrylässä klo 19:00 alkaen.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

 • Vuoden 2021 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen
 • Liittymis- ja jäsenmaksun suuruudesta päättäminen
 • Yhdistyksen kokousten koollekutsumisesta päättäminen
 • hallituksen jäsenten ja heidän henkilökohtaisten varajäsenten nimeäminen erovuoroisten tilalle ja
 • tilintarkastajan ja varatilintarkastajan nimeäminen vuodelle 2021

Kokousmateriaali: 

Syyskokouksen kokouskutsu 2020

Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi vuodelle 2021

Ilmoittautumiset kokoukseen etukäteen yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen  etpaha (at) phnet.fi .

Etpähä ry:n sääntömääräinen syyskokous 28.11.2019

21.11.2019

Etpähä ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Hollolan nuorisoseurantalo Kukossa Torstaina 28.11.2019 klo 19:00 alkaen. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Ilmoittautumiset keskviikkoon 27.11.2019 klo 16:00 menessä sähköpostitse osoitteeseen etpaha (at) phnet.fi.

Kokouskutsu ja hallituksen esitys vuoden  2020 toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi liitteenä.

Hankeviestinnän muistilista valmistunut

17.11.2016

Hankkeilta odotetaan avoimuutta ja tiedottamista. Hankkeista on hyvä tiedottaa yleisesti vähintään niiden alkaessa ja päättyessä. Hankkeen aikana kannattaa lisäksi tehdä lehdistötiedotteita , joissa voidaan kertoa aikaansaaduista asioista ja toimista. Hanketiedottamisen tueksi Maaeuturahoitus Hämeessä -tiedonvälityshanke on laatinut Hankeviestinnän-muistilistan, jossa käydään läpi keskeisimmät hankeviestinnän säännöt ja pakolliset logot.

 

Etpähä Ry

Mariankatu 8 A 3. krs
(Pro Agrian toimiston yhteydessä)
15110 Lahti

Telefax: 020 747 3091
etpaha (at) phnet.fi